Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wijne034 - 04-03-2005 14:48:59
Geldzaken & Recht

Leenotheek, geldbutler, etc.

leenotheek, geldbutler, krapbijkas, dezekaartisgeldwaard, 2000 euro, 1000 euro spijkerjesaldobij etc etc zijn allen websites toehorende aan het bedrijf debet card services europe bv uit uden, onderdeel van xeeper group of companies.


het bedrijf is volgens mij een correct en net bedrijf wat handelt in het belang van niemand anders dan de consument en volgens de letter van de wet consumptief krediet en gedragscode van de vereniging voor onafhankelijke financiele dienstverleners.


het bedrijf is lid van de nvf, medewerkers zijn allen gediplomeerd consumptief krediet, de onderneming heeft een ser inschrijving en staat onder toezicht en administratief beheer van pricewaterhousecoopers accountants en belastingadviseurs.


de geldverstrekkers achter de websites van debet card services bv is in geen geval dsb te wognum of gelieerde maatschappijen frisia, postkrediet, lenen, becam etc.


debet card services bv heeft recent juist dsb in rechten betrokken en een schadeclaim indiend tegen dit bedrijf van totaal 8,6 miljoen euro op basis van het zoek laten geraken van aanvraaggegevens van klanten. zie ook google.nl trefwoord xeeper en lees wat hier allemaal speelt. in geen geval ligt er dus een verband met dsb anders dan dat debet card services bv via een bodemprocedure haar schade zal verhalen.


debet card services bv heeft inmiddels een kleine honderdduizend tevreden gebruikers en enkele tientallen duizenden tevreden consumenten. debet card services bv omschrijft helder, klip en klaar alle voorwaarden en condities op de homepage van haar websites. zo ook is er geen sprake van misleidende reclame of superaanbieding ten aanzien van rente die veelal zijn gekoppeld aan een te dure verzekering.


wanneer er nog behoefte is aan een nadere toelichting kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.


met een gerust hart bemiddelen wij graag op open vizier bij de totstandkoming van iedere geldbehoefte voor de consument.


met vriendelijke groet,


debet card services bv


tim wijnen


directeur


t 0413 275038