Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-09-2010 13:47:52
Geldzaken & Recht

Kopen recreatiewoning

Nav opmerkingen courier:
het park heeft geen beheerder, er is geen slagboom of hek. iedereen kan zonder zich te melden het park op of af. zij kan bij de gemeente op dit adres ingeschreven worden. het park is bij de gemeente bekend als bungalowpark. permanente bewoning is toegestaan de gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven (dit staat vermeld in de voorlopige koopacte van de woning). recht van overpad is hier niet van toepassing. alleen moet zij per jaar € 300,-- betalen voor kosten die gemaakt worden op het park (onderhoud groen e.d.).
het huisje heeft een eigen brievenbus met huisnummer. zij huurt nu, dus de woning is voor de belasting de eerste woning, zij kan wat dat betreft gewoon hypotheekrenteaftrek krijgen.
de woning hoeft niet verhuurd te worden aan toeristen.
en wat niet onbelangrijk is:
ze kan de maandelijkse lasten ruimschoots betalen. en de hoogte van haar salaris is voldoende om het huis 100% gefinancierd te krijgen.