Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-09-2010 12:38:11
Geldzaken & Recht

Kopen recreatiewoning

Nav alle reacties:
iedereen bedankt voor het reageren op mijn vraag.
zoals het er nu uitziet gaat het krijgen van een hypotheek niet (meer) lukken, tenzij er een flink bedrag eigen geld ingestoken wordt. zij kan niet aan geld komen, dan houdt het dus op. jammer, de maandelijkse lasten zullen voor haar geen enkele probleem zijn.
even nog dit: de woning staat op een eigen kadastraal omschreven perceel. er is ook een woz beschikking. het is geen houten vakantiehuisje maar een stenen bungalow.
bij raadbesluit van de gemeente is permanente bewoning toegestaan.
de rabobank die bekend is met de situatie ter plaatse wil haar geen hypotheek geven voor het gehele bedrag (het bekende verhaal inmiddels). er worden met enige regelmaat woningen aangeboden en verkocht op het bungalowpark omdat het een heel mooi ruim park is waar veel belangstelling voor is. blijkbaar zijn dat dan allemaal mensen die geld hebben en niet het hele bedrag hoeven te financieren.
haar eigen (verkoop) makelaar zegt dat hij bij de rondleiding van de bungalow heeft opgenoemd dat het een recreatiewoning betrof (wij weten van niets). wat moeten we trouwens met een dergelijke opmerking zonder enige uitleg. hij heeft nog wel gezegd dat hij nog bij de gemeente zou informeren of permante bewoning was toegestaan. maar dat dit geen problemen zou opleveren dat wisten we zelf al wel. verder is er over problemen om 100% financiering te krijgen niet gesproken.