Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-09-2010 19:05:53
Winkels & Webshops

Nitraten in de voeding !!!

Als ik dat bij ah meld, zullen ze in beste geval dit keer eenmalig deze meloenen weghalen, en daarmee heb ik niets bereikt. ik ben naar de vara gestapt om ervoor te zorgen dat mensen ervan bewust worden dat niet elke product die maar bij ah of andere winkel ligt ook echt eetbaar is. dat iemand van de overheid of een van de (nepe-slapende) controle autoriteit zoals voedsel en waren huplepup de alberthein op zijn vingers tikt of een boete geeft, zodat ah en anderen volgende keer zicht 3 keer bedenken bij aankoop van levens gevaarlijke producten.
kijk je moet het niet simpel opvatten, zo een meloen kan ervoor zorgen dat je lever in eerste instantie en nieren verderop ernstig beschadigd raken. bij de ene zal die snel herstellen bij andere zal dit lijden tot ernstige bijwerkingen tot de kanker toe.
alberthein en soortgelijke geven geen moer om jouw en mijn gezondheid, voor hun is het consumptie society zoals het word genoemd. zij willen zoveel mogelijk kassa, waar het vandaan komt en op welke manier kan ze niet schelen zolang ze niet in de media komen of naar de rechter worden uitgedaagd.