Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pr
prinspils - 19-09-2010 04:15:54
Vrije tijd & Tuin

Geld tegoed van organisatie!

Beslag gaan leggen op de bank/betaalrekening van de organistaie, op (on)roerende goederen van de organistaie, is een mogelijk. ik hoop dat u de eerste bent.

faillissement aanvragen van de organisatie.

ik vrees dat de organisatie krap bij kas zit en van een kale kip valt (viel) weinig te plukken. naar uw € 250,00, die zult u waarschijnlijk niet meer terugzien.

artiesten zijn of worden op voorhand (gedeeltelijk) betaald, soort borg, anders komt de artiest niet. m.a.w. artiesten zijn wel geboekt c.q. gereserveerd voor het festival doch de organistaie heeft dan vervolgens niet betaald, vandaar de afgelasting. eenvoudiger kan ik het redeneren.

bij een mogelijk faillissement zal de curator zeker onderzoeken of de 'bestuurders van het festval' juridisch (hoofdelijk) aansprakelijk zijn, zoals van te weten dat het festval geen kans van slagen heeft gehad, het dus te rooskleurig heeft voorgespiegeld.