Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 19-09-2010 20:52:27
Geldzaken & Recht

Hypotheek bij investering

Er is een belangrijk verschil tussen een woning die bestemd is als hoofdverblijf en een pand dat je gaat verhuren, n.l. dat je maat de hypotheek niet in box 1 mag aftrekken en dat zou voor een bank kunnen betekenen dat ze een ander bedrag kiezen als maximale hypotheek. daar staat tegenover dat de huurinkomsten onbelast zijn.

het enige dat de bank wat kan schelen is dat jullie de rente en aflossing kunnen ophoesten elke maand, hoe jullie dat onderling regelen zal ze een zorg zijn. jullie doen er dus wel goed aan om de zaken erg goed te regelen, want wat als een van beide er geen zin meer in heeft, wat als jullie ruzie krijgen, wat als een van beide z'n inkomsten kwijtraakt, enz. enz.