Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 19-09-2010 23:13:48
Huishouden & Energie

Automatisch kattenluik

@ kriekra:

een kat moet je buiten ook niet alleen laten. er zijn mensen die helemaal niet gediend zijn van katten op hun terrein, om welke reden dan ook. zij leggen een halve meter 125 mm rioolbuis met oud, smerig vet aan de binnenkant uiteinden ingesmeerd in hun tuin. in het midden iets lekkers (b.v. gerookte viskop) voor de kat. deze kruipt daarin om het lekkers te bemachtigen en smeert zich helemaal vol met die smurrie. nog geen dag later heb je het in je hele huis, meubels enz.

dan heb ik het nog niet over een nog minder katvriendelijke methode met zo'n stuk buis en een vissenkop om katten te weren.

houd ze binnen, laat ze uit aan een lijn of zorg dat ze niet van je terrein af kunnen is mijn kat- en mensvriendelijk advies.

hardware error man.