Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-09-2010 14:26:07
Huishouden & Energie

Nieuwe stinkende matrassen

Wat mogelijk de stank kan veroorzaken : de matrassen zijn waarschijnlijk in china vervaardigd. om insecten te doden worden in china de zeecontainers vol met gas gespoten. dit is om te voorkomen dat chinese insecten gaan inburgeren in europa. na aankomst in europa worden de containers gelucht. dit gas kan zo sterk zijn dat douane beambten er onwel van kunnen raken. aangezien traagschuim een materiaal is met veel luchtbelletjes zal het langer duren voordat dit gas uit het schuim is. ik zeg niet dat dit de oorzaak moet zijn, maar het is wel mogelijk. op de matras slapen zou ik voorlopig niet doen.
in uw geval zou ik de klacht voorleggen aan de voedsel en waren autoriteit, afgekort vwa. voorheen heette deze dienst de keuringsdienst van waren.
ik weet uit ervaring dat deze organisatie klachten zeer serieus neemt.
voor het adres even googleloeren