Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-09-2010 20:32:12
Huishouden & Energie

Nieuwe stinkende matrassen

Wij hebben dit probleem ook gehad. zaak gebeld waar de matras vandaan kwam, en we moesten het maar een weekje aankijken...zou vanzelf weg gaan...na een week konden we niet meer tegen de lucht. hoofdpijn, misselijk, bahhhh!!
we hebben de matras meegenomen en daar neergezet, zodat ze zelf konden ruiken. natuurlijk vonden ze het niet zo stinken!..... maar we hebben een andere besteld en gekregen, en die was wel goed. maar zelfs de lucht bleef nog dagen in de slaapkamer hangen!
ik heb vernomen dat die matrassen in de zeecontainer gaan, en dat er dan een gas in word gespoten om `beestjes`en dergelijke te vergassen zodat die niet in nederland verder kunnen leven. dat word niet toegegeven maar ik geloof het wel. het was echt een chemische lucht die ervan af kwam en die gaat er ook niet meer uit. we hadden er zelfs een hele fles febreze over heen gespoten!
veel succes, maar ik zou ze terug brengen naar de winkel met de boodschap dat ze er zelf maar eens in moeten gaan slapen in die lucht! en dan geld terug of nieuwe!!