Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-09-2010 19:38:32
Geldzaken & Recht

Notaris

Het kan aan mij liggen, maar als ik € 30.000 méér op mijn rekening krijg dan in de eerste instantie is voorgerekend, ga ik niet af op alleen een notaris die zegt dat dat lekker genieten is.
die man gaat immers niet over de hoogte van de bedragen van zo'n overdracht.
dan ga ik éérst kijken in de nieuwe akte welke bedragen er exact worden overgemaakt en aan wie en of dat allemaal conform de afspraken is voor ik teken.

maar goed, je hebt niet veel aan dit gepreek achteraf. ik denk niet dat je de notaris het kan aanrekenen dat de nieuwe hypotheekverstrekker een verkeerd bedrag heeft overgemaakt aan de oude, maar het verschil aan jou heeft overgemaakt. en je kan het de notaris denk ik ook niet aanrekenen voor het geld wat jij hebt uitgegeven (en hopelijk erg van hebt genoten) niet aan de oude hypotheekverstrekker kan terugbetalen.