Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-09-2010 21:05:02
Auto & Vervoer

Iemand ervaring met webwinkel posja??

Ik heb onlangs een fiets bij posja gekocht, maar ik zou het niemand aanraden.

toen de fiets werd afgeleverd, bleek al snel dat er een paar defecten waren: iets wat tijdens het vervoer was gebeurd en een onderdeel dat verkeerd was gemonteerd.
ok, kan gebeuren, contact zoeken met de verkoper en omruilen. dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan. de verkoper toont een telefoonnummer waarop hij vrijdag en zaterdag bereikbaar is, maar alles wat je krijgt is een antwoordapparaat. per mail wordt traag en onvolledig gereageerd, en pas na een week waren we zo ver dat de fiets retour kon. ik was inmiddels zo klaar ermee dat ik gewoon mijn geld terug wilde, wat onder de colportagewet geregeld is.
toen weer een week later de fiets met defecten retour was gestuurd naar posja, begon de verkoper de defecten te bagitaliseren, en begon toen te zeuren over de verzendkosten, en uiteindelijk of we deze dan maar zouden delen. de eerste de beste marktplaatsverkoper werkt professioneler.
ik was het zo zat, dat ik er maar in toestemde, als ik mijn geld maar terug kreeg. uiteindelijk heeft het nog 2 weken, vele mailtjes en uiteindelijk dreigen met juridische stappen gevergd totdat het geld (min de helft van de retourzendkosten :-( ) weer op mijn rekening had staan.

je zult dus begrijpen dat ik iedereen afraadt om zaken te doen met posja. zeer amateuristisch en totaal geen klantvriendelijkheid. ik heb mijn fiets nu bij een professionele fietsenwebwinkel gekocht, en dat zou ik iedereen aanraden.