Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

genius
genius - 23-09-2010 21:56:45
Huishouden & Energie

Automatisch kattenluik

[quote=de motormuis schreef op donderdag 23 sep 2010, 21:47]@ genius.

onze poes is ook ge-chipt. maar wij houden het toch maar gewoon bij buitenlaten aan
haar lijntje.hebben we haar van jongs af aan aangeleerd.
wij hadden toen zij pas enkele weken oud was een herder (een hond en geen schaapherder ) en als we daarmee gingen wandelen deden we die ook aan de lijn en daar heeft zij dat van geleerd. zij heeft veel dingen overgenomen van haar opvoeding samen met een hond.luisterd goed,kan zitten,pootjes geven,high five,miauwt als we vragen "wat zegt ze dan"voordat ze brokjes krijgt, waakt,enigste wat ze niet doet is blaffen.
dus voor ons geen kattenluik.
@motormuis,

kan ik helemaal inkomen. ik heb een huurhuis, woon in een hofje en heb geen achterdeur. ik heb (eveneens) een herder (hond) en een poes, maar ga in geen geval een gat in de buitendeur maken voor zo'n luikje. als ik ooit een keer ga verhuizen kan ik er meteen een andere buitendeur in laten zetten, dus niet!

verder is het wél een uitkomst voor diegene(n) die wél de mogelijkheid hebben voor een luikje.

dus voor hen die aan het overwegen zijn: véél succes toegewenst.

m.vr.gr.

g.

p.s. leuk trouwens wat je poes allemaal kan! en wat dat blaffen betreft: dat zal ze nog wel kunnen leren hoor . . . gewoon blijven voordoen ;-)