Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-09-2010 08:15:17
Winkels & Webshops

Nitraten in de voeding !!!

Te85. complottheorieën ? ik weet niet door wie ze algemeen geaccepteerd zijn ? misschien door u zelf, maar de schadelijkheid heb ik op mezelf getest, geloof me nou :) ze zijn echt levens gevaarlijk. het gaat niet om hoeveelheid op een dag, maar in zijn algemeenheid. je lever en andere organen zijn wel je redders, maar dit soort chemicaliën blijven gedeeltelijk achter in je lichaam. dit verzekerd je van toekomstige lever aandoeningen en zeker maag darm kanaal klachten.
kijk naar statistieken de de overheid graag verbergt, statistieken van sterf gevallen aan kanker in de maag darm kanaal / lymfklieren etc... nederland is koploper.

ik weet niet wat u met u "ps" bedoelt? twijfelt u over rusland ? of de kwaliteit van de apparaten in dat land ? daarmee maakt u niet mij maar u zelf belachelijk :) namelijk uw kortzichtig heid. uw algemeen geaccepteerde bron de voedingscentrum gaf tot eergisteren adviezen aan zwangeren vrouwen om paling uit de nl rivieren te eten, terwijl deze paling veel te veel dioxine bevat. maar ja ze zijn algemeen geaccepteerd :)
soms wil je de waarheid niet zien, omdat je begrijpt hoe er je dan bedrogen bent.