Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-09-2010 15:47:15
Geldzaken & Recht

Notaris

Hoho mensen toch geen ruzie maken over mijn probleem.
de bank heeft de fout gemaakt om ons geen brief te sturen met daarin de vraag wat wij met het inmiddels gespaarde geld wilden doen. zij hebben deze polis zelf aan het niet afgeloste deel hypotheek gekoppeld. wat ook niet mag, heb ik gehoord.
kortom de wet van murphy. deze brief hebben wij nu pas gekregen. maar goed wat ik heel vervelend vind is dat de notaris eerst aardig was. met de woorden schade vrij en geen hogere maandlasten en alle schuld op zich nam. gesprek 2 hebben wij het gedaan en wij hadden het kunnen weten.
ja, daarin heeft ie helemaal gelijk maar ik ga toch naar de notaris die moet er toch op toezien dat alles volgens de regels gaat.
wij hebben te veel vertrouwen gehad in de notaris. en dat is waar ik pissig over ben geworden.
wat schiet ik er mee op als ik de notaris aansprakelijk stel volgens mij heel erg weinig. veel juridisch touw getrek. uitkomst, notaris had zijn werk beter moeten doen. bank heeft fouten gemaakt. wij hebben teveel geld gekregen en dat moet terug. er staat nog een deel in depot dat lossen we af op de 30d en de rest tja hypotheek verhogen.