Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-09-2010 16:55:08
Geldzaken & Recht

Notaris

Dank voor je reactie. in dat geval heeft de notaris inderdaad wel een misser begaan, maar zoals jezelf ook al aangeeft had je ook beter kunnen weten. blijf altijd een lastig punt.

de oude bank heeft overigens toegezegd mee te zullen werken aan de doorhaling als de hele lening terugbetaald zou worden. dus beide leningdelen. omdat daaraan nu niet voldaan is, zal die bank zijn volmacht niet geven om de doorhaling te kunnen doen. de doorhaling (administratieve afwikkeling bij het kadaster) zal dus niet plaatsvinden. de 1e bank heeft immers nog iets van jullie te vorderen. uiteraard kan de bank omdat het daar ook niet helemaal goed gegaan is uit coulance medewerking verlenen aan de doorhaling.

hoop wel dat je bij je nieuwe bank een hogere inschrijving had genomen. dat scheelt namelijk weer in allerlei extra kosten.