Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remcob
remcob - 27-09-2010 18:38:36
Auto & Vervoer

Garantie nieuwe ford fiesta lpg

[quote=invalide schreef op maandag 27 sep 2010, 14:59]als de dealer geen lpg ervaring heeft, ze verkopen veel ford diesels kun je dit verwachten.
ga eens naar het inbouw station die het monteerde.
deze zijn beter op de hoogte van fouten die ook bij inbouw wel eens voor komen en de kosten moet de dealer dan maar vergoeden.

dus geen dealer of importeur maar lpg specialist of inbouw center zoeken.

de auto is besteld bij de dealer met lpg installatie af fabriek. ford heeft de installatie geinstalleerd en geeft ook de garantie hierop. wanneer je zelf naar een inbouwstation gaat heb je zelfs de kans dat ford er niets meer aan doet of de lpg specialist de schuld geeft van dingen.

donderdag komt bij hoge uitzondering iemand van het bedrijf dat de lpg installaties levert aan ford naar de dealer om naar het probleem te kijken.