Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

remcob
remcob - 27-09-2010 18:46:48
Auto & Vervoer

Garantie nieuwe ford fiesta lpg

[quote=guuslvt schreef op zondag 26 sep 2010, 14:04]is er niet zoiets als een regeltje of wet wat je beschermt?
volgens mij heb je gewoon een ondeugelijk produkt gekregen en je hebt direct aan gegeven dat er een probleem is.
de dealer had bij aflevering je er op moeten attenderen dat je de eerste kms op benzine moet rijden, als dat al zo is, maar ik kan me er wat bij voorstellen omdat gas droger is en heter wordt.
dan blijft het feit dat de auto niet goed doet wat ìe moet doen, n.l. rijden op gas.
ik zou gewoon een andere willen. of dat nou een auto of moter of gas-instalatie is maakt niet uit. als mijn dvd-speler bij thuiskomst alleen maar cd`s wil afspelen hoeft men hem niet te repareren. wat is het volgende probleem dan weer? ik wil een ander.
het wordt veel lezen om de gaatjes te vinden, maar ze zijn er vast.
succes.

zo denk ik er ook over.. ford heeft een ondeugdelijk product geleverd en moet dit binnen een redelijke termijn oplossen. het probleem is al meer dan 2 maanden geleden gemeld, tijd genoeg voor een oplossing zou ik zeggen.
de termijn van 2 weken die wij in een brief aan ford gesteld hebben is vandaag ook afgelopen. het gaat nu naar rechtsbijstandsverzekering..

de dealer wil de auto niet terugnemen / vervangen zonder dat ford nl hiervoor toestemming geeft. dealer geeft aan dat mocht dit gebeuren het ons zowiezo geld gaat kosten ivm afschrijving over deze periode...