Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-09-2010 13:08:42
Huishouden & Energie

Vergelijking energieleveranciers

Beste basrose,
ook ik zit bij eneco. een aantal maanden geleden heb ik ook div. vergelijkingssites
bezocht om te bekijken of ik goedkoper uit kon zijn. aangezien ik alleen elektriciteit
gebruik, leverde dat niet veel op. wat ik heb gedaan is die vergelijkingssite afgedrukt waar ik het voordeligst was en hiermede naar een vestiging van eneco gegaan. ik heb de persoon aan de balie die mij te woord stond gevraagd
of er een mogelijkheid was de prijs te verlagen, want anders zou ik misschien overstappen. er werd gebeld met iemand van het hoofdkantoor die mij weer thuis zou terugbellen. omdat ik zo weinig verbruikte aan elektriciteit kon er niet veel van de prijs af, maar ik kreeg wel € 25,-- retour als ik een vast contract van een jaar afsloot. de prijs per kwh bleef dan hetzelfde als mijn variabele tarief. uiteindelijk heb ik hier dus toch wat voordeel gehaald, omdat kort daarop de kwh-prijs werd verhoogd voor het variable tarief.
zit er een vestiging van eneco bij je in de buurt, dan moet je er naartoe gaan en gewoon onderhandelen alsof je een auto koopt!
nooit geschoten is altijd mis.
m.vr.gr.