Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-09-2010 14:37:45
Geldzaken & Recht

Notaris

Courier,
blijkbaar heb je mijn opmerking over het uitleggen niet goed gelezen en/of begrepen. de notaris hoeft namelijk helemaal niets uit te leggen aan de nieuwe geldschieter! en ik verwijs je graag naar mijn 1e bijdragen bij deze vraag. daarin heb ik al aangegeven dat ik vind dat het de notaris siert dat hij toegeeft een fout te hebben begaan en dat hij zoekt en meedenkt naar een oplossing is inmiddels ook wel duidelijk.

maar feit blijft dat het niet zo gegaan is zoals waarvoor jij wel wou wedden! namelijk dat de boekhouder het geld niet goed overgemaakt zou hebben. en tot op dit moment wacht ik nog op je tegenprestatie. ben nog steeds benieuwd, maar als het aanbod en uitvoering niet snel komen, dan zal ik je toch moeten manen vrees ik.

daarnaast is nu ook wel duidelijk dat jouw zgn oplossingen niet worden gevolgd. de reden hiervoor heb ik al eerder aangegeven: omdat die niet mogelijk zijn! maar blijkbaar ben je dat inmiddels zelf ook wel gaan inzien.

en, dat kunnen we we stellen, tot op dit moment is ts niet gebaat geweest bij jouw non-opmerkingen. een uitleg geven over diverse rangen van preferente schuldeisers lijkt mij overigens ook in het geheel overbodig in dit geval.