Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 07-10-2010 11:39:29
Geldzaken & Recht

Abn overlijdens risico verzekering en hypotheek

Extra makelaarskosten? hoe dat zo? probeert de makelaar van de verkoper nu bij jou kosten in rekening te brengen? laat hem dan eerst maar eens aantonen dat je ergens opdracht voor hebt gegeven. daarna mag hij aantonen dat hij schade heeft geleden. ik zou die kosten niet zondermeer betalen. dat kun je wel bezig blijven. dat de verkoper schade claimt is logisch (hoewel € 700,-- per dag wel eerst aangetoond moet worden) en dat de notaris extra kosten in rekening brengt heb je voor getekend. maar de makelaar vind ik in dit geval wel erg overdreven, tenzij het je eigen makelaar is.

en waarom kan het pas de 15e? 5 werkdagen vanaf vandaag is volgens mij de 14e. dat de verkoper niet eerder kan is niet jouw probleem. als jij op de 14e kunt afnemen, hoef je geen genoegen te nemen met een overdracht op de 15e.

ook als de notaris op de 14e geen tijd zou hebben zou ik niet meteen genoegen mee nemen.