Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-10-2010 11:20:26
Geldzaken & Recht

Post raakt zoek bij abn amro

@courier,
die eenvoudige bevestiging is meer dan een notarisverklaring. zoals vaker gezegd: lees je eerst eens goed in of vraag na hoe het zit. een losse notarisverklaring heeft een bank niets aan. die staat onder een afschrift van de akte zoals ik al heb aangegeven. zonder die verklaring onder het afschrift van de akte is het afschrift voor de bank helemaal niets waard. in jouw beleving stuurt de notaris even een e-mailtje en het is geregeld. zo werkt het dus niet.

het kan ook nog wel eens gebeuren dat er wel een afschrift met de notarisverklaring naar de bank toegestuurd wordt, maar er staat geen handtekening onder de notarisverklaring. mag uiteraard niet gebeuren, maar het gebeurt nu eenmaal wel.

of ts er iets aan heeft maakt mij in dit geval niet uit. ik probeer jou wat uit te leggen in de hoop dat je er iets aan hebt. maar blijkbaar sta je als gevolg van je negatieve houding tegenover iedereen die jurist is niet open voor authentieke informatie. maar er is niets overbodigs aan, als je er maar voor open staat.