Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-10-2010 14:39:08
Geldzaken & Recht

Post raakt zoek bij abn amro

Courier,
zo lach ik ook om je niet afnemende stroom van negatieviteit, non-oplossingen en vooral vervolgens niet inhoudelijk ingaan op anderen. eerst geef je namelijk aan dat je de schade bij de bank moet verhalen en daarna bij de notaris. op welke grond wil jij dan dat de notaris de schade vergoed? en hoe wil je die hardmaken en claimen? wellicht heeft ts daar wat aan.

ook is het voor zover mij bekend niet mogelijk om schade te claimen op grond van een misverstand.

daarnaast heb ik nergens aangegeven wat beter kan en het eufemisme daarin kan ik niet ontdekken.

ik probeer alleen te ontdekken waar het in dit geval misgegaan kan zijn. alleen dan kun je probleem van ts oplossen.

en waarom je nu ineens met het woord: "infantiel" moet aankomen is mij ook volstrekt onduidelijk. blijkbaar weet jij weer een betere oplossing om er voor te zorgen dat het bouwdepot wel opgenomen kan worden? tot op heden heb ik ook nog niets gezien in je reacties; namelijk geen oplossing voor het probleem en alleen maar schoppen en schelden tegen ondernemers, juristen of wie dan ook zijn/haar boterham probeert te verdienen.