Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-10-2010 20:15:27
Geldzaken & Recht

Post raakt zoek bij abn amro

Courier,
even de opsomming van de "gerichte bijdragen":
dit is een kwestie die niets te maken heeft met het notariƫle traject;, zoek het eerst nog even assertief uit, schade claimen kan altijd nog., vast staat dat de akte is gepasseerd, het (bouw)depotbedrag staat op de nota van de notaris; het geld "is" er dus gewoon! 1) de notaris stuurt direct na passeren een eenvoudige bevestiging naar de bank; het vervolg zijn administratieve handelingen, kan wel een jaar duren toch? marcel: wat heb je weer veel (overbodige) woorden nodig; die "eenvoudige bevestiging" heet dus een "notarisverklaring". .

dit is een samenvatting van je bijdragen waarvan ik heb kunnen aangeven dat ze feitelijk niet juist zijn, welke je zelf heel snel inconsequent onderuit haalt (eerst wachten met claim, daarna bij notaris (waarom daar?) neerleggen terwijl nog niet bekend is waar de misser begaan wordt en waarvan overduidelijk blijkt dat je te weinig verstand van dit soort zaken hebt. is helemaal niet erg hoor, maar begin dan niet met schoppen en schelden.

en omdat het toch een vraag en beantwoord rubriek is, stel ik nogmaals de prangende vraag: wat heb je tegen notarissen, advocaten en anderen en hoe zou je nederland willen organiseren zonder bijvoorbeeld notarissen.

overigens die administratie handelingen duren echt geen jaar in dit geval. dat kan anders zijn als een oude hypotheek doorgehaald moet worden.