Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harmjansen - 20-10-2010 16:31:04
Geldzaken & Recht

Post raakt zoek bij abn amro

Hallo, daar ben ik weer. hopelijk is de "ruzie" tussen gebruikers courier en marcel75 wat bedaard, maar dat geloof ik niet echt ;-)
in al hun bijdragen zag ik niet echt iets waar ik wat aan had.
mijn stand van zaken: vorige week de bank gebeld, een zeer bereidwillige dame heeft er -blijkbaar hoogstpersoonlijk- voor gezorgd dat (1) mijn akte per fax -nogmaals- werd doorgestuurd door het notariskantoor en (2) de spullenboel door de bank met spoed werd verwerkt. afgelopen zaterdag had ik een dikke enveloppe van de bank in de bus. so far so good, dus. vandaag gebeld of de opnames uit het bouwdepot ook waren gedaan. dat bleek inderdaad het geval. nu loop ik gelukkig niet meer het risico dat bob de bouwer het werk stillegt. dat stilleggen zou dan nog wel zijn meegevallen, maar je wilt het hele gezeur eromheen niet.
de notaris treft in dit hele verhaal geen blaam, naar mijn mening. ik begrijp de hele berichtenuitwisseling van "courier" en "marcel75" dan ook niet echt.
mijn originele vraag was of iemand ervaring had met de slechte postafhandeling van de bank, en daar heb ik bij mijn weten (nog) geen reactie op gehad.
p.s. aan "marcel75" en "courier" : ga samen eens een borrel drinken.