Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fakehaak
fakehaak - 21-10-2010 16:27:23
Computers & Telefonie

Clickandbuy terreur

Hey freya, dank je voor je snelle reactie.
ik heb de overschrijving van €0.01 nooit ontvangen. ik ben door collega's geinformeerd dat dat de manier is om te valideren, tijdens het registratieproces bij c&b ben ik hier niet op gewezen.
ik heb op hun website gezocht naar methodes om met ze in contact te komen, maar daar worden de zelfde mogelijkheden geboden als in de mail die zie me stuurden:

webformulier op http://www.clickandbuy.com/nl/nl/wasist/kontakt.html">http://www.clickandbuy.com/nl/nl/wasist/kontakt.html.
email via service@nl.clickandbuy.com of
telefoon via 0900-777 333 0.

alle drie de methodes zijn afgesloten. ik heb op hun website ook overal gezocht naar een rekeningnummer zodat ik de verschuldigde €2,49 zelf over kan maken, zodat ik in ieder geval een bewijs heb dat ik te goeder trouw ben, maar helaas heb ik ook dat niet kunnen vinden.