Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harmjansen - 21-10-2010 19:43:27
Geldzaken & Recht

Post raakt zoek bij abn amro

[quote=invalide schreef op donderdag 21 okt 2010, 15:44]gewoon niet in brievenbus maar persoonlijk overhandigen en bewijs vragen van inleveren wegens 3x zoekraken.
dit soort inleveren met bewijs van inleveren vragen is de garantie dat het nooit meer zoek raakt.
dus ga naar uw bank en overhandig het persoonlijk.

hallo "invalide",
ook als je het zelf overhandigt of in de bus gooit kan het op dezelfde manier fout gaan. men (iemand van de bank zelf) heeft me verteld dat men inkomende post scant en vervolgens koppelt aan een nummer waarna het digitaal verwerkt kan worden. bij dit "koppelen" gaat het blijkbaar wel eens fout en verdwijnt het geheel in de digitale molen.
voor "courier" die zich interesseert in de "tijdlijn"; de ondertekening van de akte is al enige tijd geleden gebeurd, nu bijna een maand. op 1 november begon bob de bouwer en verwachtte zsm een afgesproken termijnbetaling. doordat de bank zijn zaken niet voor elkaar had kwam deze betaling, en daarmee de voortgang van de bouw, in de knijp.
de schadeclaim was niet mijn eerste belang, maar wel de vraag of dit (zoekraken van de post) vaker voorkwam. deze vraag werd uiteindelijk beantwoord. dat jij en marcel75 vervolgens in een "oorlogje" uitbarsten over andere zaken is niet mijn zaak en jammer.
groet.