Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-10-2010 15:36:55
Geldzaken & Recht

Wanneer mag een hotelketen boetes opleggen.

Doen alsof er geen sprake van een sigaret was is in dit geval in het geheel niet aan de orde. punt is dat het betreffende hotel geen enkele schade heeft geleden. kamers worden niet "onverhuurbaar" door een sigaret of twee, zeker niet wanneer deze uit het raam zijn gerookt.
het management wist heel goed dat gasten die met een hotelcheque een hotel bezoeken in-the-middle-of-nowhere naar alle waarschijnlijkheid geen terugkerende gasten zijn. het hotelketen communiceerd onvoldoende waar niet gerookt mag worden, aangezien er ook "rook"kamers bestaan in hotels in nederland en ik dus wettig niets fout heb gedaan anders dan een 3cm dikke map niet door te bladeren in mijn vakantie ben ik van mening dat hotelketen fletcher het rookverbod misbruikt ten einde de nota uit te breiden. mogen zij dit enkel om dat er een horeca rookverbod bestaat??

het juridisch loket laat jammer genoeg een aantal dagen op zich wachten, wellicht tot na het verlopen van de beroepstermijn/incasso datum. ik hoop dat iemand hier antwoord kan geven op bovenstaande laatste vraag. dank hier voor!