Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sunsun
sunsun - 27-10-2010 13:47:04
Computers & Telefonie

Welk prepaid beltegoed is onbeperkt houdbaar?

[quote=henderikaa schreef op dinsdag 26 okt 2010, 11:30]hallo,

ik gebruik mijn prepaid mobieltje niet zo vaak (of eigenlijk bijna nooit). nu moet ik mijn bel-tegoed een maal per jaar opwarderen met minimaal 10 euro, maar zoveel verbel ik dus niet in één jaar.
wie weet welke aanbieder een echt onbeperkt houdbaar beltegoed aan bied, dus zonder verplicht minimaal één maal per jaar opwarderen, minimaal een maal per zoveel maanden zelf bellen is geen probleem.

kpn zegt ook dat hun tegoed onbeperkt houdbaar is als je minstens éénmaal per half jaar gebruik maakt van hun netwerk. sms is hierbij ingebegrpen.
gisteren was mijn beltegoed van 30 euro geblokkeerd. ik kreeg de melding dat ik niet aan de voorwaarden had voldaan (6 maanden) maar als ik opwaardeer is het weer geldig. en dit terwijl ik vorige maand nog een aantal smsjes heb verzonden. hoera voor kpn! dus ga ik zo meteen maar weer naar de winkel om te proberen dit in orde te krijgen want bellen doe ik nauwelijks met mijn gsm, wel smsen.
vodafone maakte het nóg bonter, die liet gewoon het hele beltegoed van 40 euro verdwijnen zonder waarschuwing. ik zat in het buitenland en kon ook niet opwaarderen. dat was de reden waarom ik naar kpn ben gegaan. maar helaas...ook daar klopt het niet.