Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
courier - 29-10-2010 13:02:22
Geldzaken & Recht

Spaargeld inleggen bij een hypotheek

Marcel p,
het is maar net hoe je het bekijkt bij verkoop:: een hogere overwaarde in je huis of een lagere overwaarde + je eigen geld dat nog steeds op deposito staat. oftewel de vraag: waar heb ik mijn liquiditeiten gestald, in mijn huis of bij de bank?
eigen geld in je huis zit "vast", kan je niet meer besteden aan consumptieve doeleinden, een vrijvallend deposito wel, dus het hangt ook af van de "genen" van elk individu welke keuze op de korte en(middel)lange termijn de meeste centjes genereert in de portemonnee, de objectieve rekensom ten spijt!
maar dat gaat allemaal alleen op als het gaat om het "kopen" van een woning, niet om het louter "hebben" ervan! net zo logisch dus!