Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-10-2010 19:05:35
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

uw regeling is te vergelijken met het volgende voorbeeld:u geeft uw inkomen op bij de belastingdienst. u geeft zeg maar een ton op. de belastingdienst vindt dat het twee ton is en aan de hand daarvan moet u uw inkomstenbelasting betalen. dit is toch een economisch delict? hier zou u het toch nooit mee eens zijn? welnu, dat is wat de meest kwetsbare doelgroepen nu overkomt. die mensen hebben geen ton, die hebben amper € 50, - per week waarvan ze naast hun vaste lasten alles moeten doen. dit geld hebben ze keihard nodig. het jaar is nu haast om en deze mensen zijn nu door de gemeente afgewimpeld en denken nu dat ze er niet meer voor in aanmerking kunnen komen. want tja, als de gemeente schrijft dat ze volgens de berekening teveel inkomen hebben, dan zal dat wel zo zijn.


ik vind dat de overheid bewust de meest kwetsbare doelgroepen uitsluit van toeslagen. mensen die nu zijn afgewezen denken dat ze nu nooit meer in aanmerking kunnen komen voor bepaalde toeslagen, terwijl dat geheel onterecht is.

de overeid zou moeten uitgaan van het juiste inkomen en daarom vind ik dit een economisch delict!!!!!!!!

collegiale groet, elenay