Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-10-2010 18:34:45
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

Hallo jetta,

ja: daar zit je dan in de kamerbankjes achter job cohen. heel goed van je hoor dat jij je op de lijst hebt laten plaatsen voor de tweede kamer.

ik weet niet of ik het mis heb, maar volgens mij heb jij in 1977 nog even in gewoond en volgens mij heb jij ook nog een tweelingzus. maar ik kan het natuurlijk mis hebben.

de reden dat ik je schrijf, is de volgende. eerst ben je wethouder geweest in den haag en toen werd je geroepen door de partij om de functie van staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid te worden. allemaal weten we hoe dit is geeindigd: jetta het kon niet anders. naar mijn mening hadden we er gewoon al veel eerder moeten uitstappen, maar ja wie ben ik........nu schrijf ik jou aan als szw-expert in de functie van plaatsvervangend lid van de vaste cie szw. voor de rest: zie hieronder de mail die ik al aan mariette hamer heb geschreven.


hallo mariette,

als lid van de pvda (al sinds 1977) vraag ik jouw aandacht voor het volgende. de titel staat reeds bovenstaand vermeld.

ik ben geen juriste, maar ik ben wel politiek bewust: ik heb van 1981 tot en met halverwege 1985 gewerkt als secretaresse voor de tweede kamerfractie van de pvda. en job cohen heb ik nog gekend in zijn functie als secretaris van het bestuur van het gewest zuid-holland.

onderstaand doe ik jou een link toekomen over iets wat volgens t.s. op de kassa!vara-site niet in de haak is m.b.t. het berekenen van de langdurigheidstoeslag 2010 voor mensen die dit na drie jaar kunnen aanvragen bij hun gemeente. er schijnt sinds 2010 iets in de wet wwb veranderd te zijn m.b.t. de berekening van deze langdurigheidstoeslag, waardoor in principe een ieder, die dit aanvraagt, buiten de boot valt.

en wij weten als geen ander (ik ben zelf wwb`ster maar nog niet toe aan deze toeslag) hoe moeilijk het al is en nog zal worden in de komende jaren onder dit kabinet voor de meest zwakken in de samenleving. ik behoor daar door omstandigheden ook toe, maar ik heb
" de gave van het woord en geschrift" zoals het in calvinistische kringen zo mooi heet.

ik moet je wel iets zeggen en dat is het volgende. ik heb de pvv aangeschreven en mijn mail is gericht aan de heer wilders. ik heb dit bewust aangegeven op de kassa-site (menneke) opdat deze beweging (het is immers geen partij!) kan laten zien wat ze in werkelijkheid doen voor de zwaksten waarvoor ze zegt op te komen.

dan volgt hier de link naar de desbetreffende kassa-site:


http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/economisch-delict-door-overheid/comment/622734/beoordeling/+/?&chash=36ec76e4ae&vhash=c749c73j

wellicht kan er vanuit de tweede kamerfractie een oproep uitgaan naar de gemeenten, waar de pvda-mensen op dit feit worden gewezen, zodat zij in hun gemeenten dit kunnen nagaan. in ieder geval hoop ik dat je hiermee iets kunt. tevens zal ik de collegae van de sp en gl aanschrijven.

met partijgenootschappelijke groet,


n.b.: ik heb de volgende collegea aangeschreven: hans spekman, sedet karabulut, ewoud irrgang (sp); jolande sap (gl), ko?er kaya, f. (d66); en ad koppejan (cda).