Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-11-2010 02:32:33
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

Beste elenay,

je verhaal met uitvoerige burocratische informatie is triest. de tegenpartij moet zich wel verstoppen in regelbrij. want bij geen enkele regel is er de vrijheid het met boerenverstand op te lossen. wie controleerd of de flitsunit goed is afgesteld bij een snelheidscontrole want 56 of 57 is een kostbaar verschil. dat is allemaal weggeregeld en kansloos. nog 1 voorbeeld. als je kanker krijgt kun je dat beter krijgen begin van het jaar zodat je voor het einde je genezen bent of niet ivm verplicht eigen risico. krijgt dezelfde persoon kanker in oktober moet je dubbel eigen risico betalen omdat de regels voorschrijven dat na 31 december een nieuw jaar begint. er zijn of nog veel te weinig regels om in te vluchten of erzijn er veel te veel. en geloof me je moet ondanks alles hier toegezegd het zelf oplossen. read belooft je middels vriendenkring actie, echter ik heb dat nog nooit zien gebeuren.

kom voor jezelf op en schakel rechtshulp in wij hier bij kassa ziin niet almachtig. we zijn het allemaal met je eens maar dat helpt niets.