Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angelsmits - 01-11-2010 14:51:25
Geldzaken & Recht

Wat kan ik nu nog doen om ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid te krijgen

Hij heeft dat huis gekocht toen hij van eerste vrouw gescheiden was en voor hij mij kende ,daar tussen in dus.
we hebben aan de rechter gevraagd om hem te dwingen de stukken aan te leveren maar mijn ex zegt ik snap niet wat de bank wil ik kom net uit detentie heb geen werk dus geen inkomen ik ga geen uitkering vragen etc.
dus zegt de rechter dat alles is afgewezen op grond dat de bank niet duidelijk is terwijl ze 2 keer gevraagd hebben wat er nodig is.
wat mijn ex wil is dat ik zijn schuld ga betalen nadat het verkocht word want hij heeft zgn niets,terwijl hij leeft als god in frankrijk.
in de echtscheiding staat dat hij dat moet regelen ,dat is nu 3 jaar geleden,maar heeft dit nooit gedaan.wel ondertekend.
het kan toch niet zo zijn dat hij mij trouwde vervolgens 4 jaar volspuugde afsloeg en uitschelde ,en nu ik van hem gescheiden ben ik zijn schuld mag aflossen.
geld voor nog een rechtzaak heb ik niet meer en hij blijft achterover leunen en doet niks.
de bank snapt hoe gemeen t allemaal is maar zegt ontslag niet te mogen afgeven zonder zijn toesteming,maar stukken inzien mag ik niet want ik sta niet in de hypotheek vermeld