Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-11-2010 22:17:03
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

Langzaam maar zeker begrijp ik jou niet erg meer. jij schrijft dat de heer b. een
aanvullende verzekerign heeft van e 105,28. dan komt er m.i. er nog eens de premie voor de basisverzekering bovenop en dan is hij toch ongeveer
e 200,- per maand aan verzekeringspremie kwijt? mocht ik het fout hebben dan hoor ik het wel van je.

maar als ik het wel goed zie, snijdt deze meneer zich dus in zijn eigen vlees met die idioot dure aanvullende verzekering. en voor de rest moet mij nog iets van het hart m.b.t. hetgeen " dat iemand op straat" tegen jou heeft gezegd en nou antwoord daarop:" ja in de gaskamer ben je snel dood!". ik weet niet hoe oud jij bent en ooit wel eens hebt gehoord hoe het was om in zo`n gaskamer te sterven en nabestaanden van mensen die op deze gruwelijke wijze overleden zijn, dit op de site van kassa! lezen!!!

elenay: je slaat door en houd a.u.b. op met dingen te zeggen die ver onder het goede fatsoen liggen. je bent heel goed begonnen met dit onderwerp, maar je gaat nu wel heel erg snel bergafwaarts........en daar distantieer ik mij dus in hoge mate van!