Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-11-2010 21:35:25
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

@ lottesanne,

ik ben niet op hetzelfde uit als elenay: ik denk dat jij mijn bijdragen niet goed hebt gelezen!

ik heb n.l. alleen tweede kamerleden aangeschreven en een concreet antwoord heb ik al gehad van hans spekman (pvda), en mocht je dit niet hebben gelezen: hij wil hierover vragen gaan stellen aan de minister van szw!!!

vandaag heb ik bericht gehad van de sp ( ik ben nu eenmaal niet zo` n schreeuwerd) van sadet karaludut en ik heb haar verwezen naar hans spekman en zojuist ontving ik het volgende antwoord van haar:

"ga ik doen, je hoort van mij hoe het afloopt".

@elenay: ook van groenlinks bij monde van jolande sap heb ik antwoord gekregen bij monde van haar medewerker en wel met de volgende vraag:


"hartelijk bedankt voor uw e-mail van 31 oktober 2010 aan jolande sap. zij is blij dat u de moeite heeft genomen haar te schrijven en heeft mij gevraagd om namens haar een antwoord te sturen op uw bericht.



dank voor het attenderen op de discussie op de kassa-site. de betreffende gemeente wekt inderdaad de schijn bewust de uitkering niet te willen verstrekken. weet u om welke gemeente het gaat? zijn het er meerdere?


met vriendelijke groet,



koen vanhellemont

publieksvoorlichting

tweede kamerfractie groenlinks"


wellicht kan elenay zelf deze vraag beantwoorden aan deze medewerker. ik zal hem in ieder geval terugschrijven en hem eveneens verwijzen naar hans spekman (pvda).


en tenslotte @ lottesanne: ik zit niet te kankeren op mijn gemeente, alhoewel als ik mijn mond open zou trekken...... maar dat past niet in dit topic. en voor de rest zoeken jullie het nu maar allemaal lekker uit: ik heb het hier helemaal mee gehad!!!!


@elenay: jij bent te fanatiek bezig, waardoor je het verknalt voor anderen!