Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-11-2010 09:04:51
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

Menneke, ik weet hoe sommige gemeenten zijn. ik denk overigens eerder dat wij hier te maken hebben met een gemeente waarin confessionele partijden de overhand hebben. deze hebben er nogal een handje van om zgn. sociaal te zijn maar in werkelijkheid alleen maar iets voor je doen als je naar hun pijpen danst. ze zijn kortzichtig en regels zijn regels zegt men dan en daar kan niet van afgeweken worden. elenay raakt gefrusteerd omdat haar gemeente zich verschuild achter landelijke regels en deze misbruiken in hun eigen voordeel. ik geef alleen maar adviezen zonder partijdig te willen zijn. uit de beide uitspraken van de crvb blijkt duidelijk dat er niet zo veel mis is met de landelijk vastgestelde regels, maar meer met de wijze hoe gemeenten met deze regels omgaan.
ik probeer zo objectief mogelijk antwoorden te geven en geef daarbij aan welke acties ondernomen kunnen worden. maar ik snap de frustraties van elenay ook wel en probeer haar hierbij een beetje te steunen. ik zou het jammer vinden wanneer dit verkeerd uitgelegd gaat worden.