Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-11-2010 16:54:42
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

Hallo elenay,

wat mij betreft is de kou nu uit de lucht gehaald met je uitgebreide en nette toelichting, waarvoor hulde!

tevens ben ik blij dat jij een mail hebt ontvangen van hans spekman met de bevestiging van mijn verhaal en dat hij dus inderdaad kamervragen gaat stellen.

wellicht een idee (om het allemaal niet alleen op jouw schouders te dragen).

in mijn gemeente is er een instantie die zich voor bijstandsgerechtigden e.d. inzet. deze instantie heet mensen in de minima (vroeger vrouwen in de minima). het heeft ze hier heel veel moeite gekost om er een vinger tussen te krijgen bij de sociale dienst. in mij gemeente is dit ook een gesloten bolwerk. maar inmiddels heeft deze stichting door jarenlange volharding een goed kanaal wetenaan te boren bij de gemeentelijke sociale dienst. dus is mijn boodschap aan jou: google eens op hetgeen ik je nu doorgeef en wellicht een idee om zoiets ook in jouw gemeente op te richten????? (indien mogelijk natuurlijk). in ieder geval veel succes toegewenst!