Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-11-2010 17:14:21
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?



dank je wel menneke voor je positieve reactie.

er is hier een cliëntenraad, maar die hebben het zo druk dat er wachtrijen zijn.
dat zegt op zich al genoeg, smile.

wat me het meest verbaasd is dat zij hier niet achter gekomen zijn.

ik kan niet iedere individuele klacht oplossen. dat is meer dan een fulltimebaan en dus probeer ik de mensen zoveel mogelijk wegwijs te maken. ik houd zeg maar de wacht.

inventariseer, bespreek dit weer met de raadsleden en landelijke politiek en controleer de uitvoering steekgewijs.

door al die schrijnende omstandigheden waarin mensen al verkeren en geloof me, soms heb ik het zelfs te kwaad, hebben veel mensen niet meer de kracht om maar te blijven vechten tegen die afwijzingen.

als ik erover begin raken sommigen al in paniek. iemand die net bestraald is, hersenbloeding heeft gehad etc.....die mensen hebben hun kracht nodig en hebben die reserves niet. dus als een gemeente nu echt sociaal zou zijn als ze zeggen te zijn, dan zouden ze zich aan de regelgeving moeten houden en die adequaat moeten uitvoeren.

en wat de overheid betreft. het is de mensen wel duidelijk dat die ver weg staan van de minderbedeelden. zoals gisteren iemand tegen me zei van, "ik kan me al niet eens voorstellen wat het betekent om zo te moeten leven, laat staan daar in den haag."

dus menneke, ook vanwege gezondheidsomstandigheden zal ik het zo moeten blijven doen als ik nu doe. ik doe tenminste nog iets. iedere ziel die ik ermee heb geholpen is er één. en samen staan we sterk, dus bedankt voor al je hulp en lotsanne idem dito en nu zullen we even moeten wachten hoe alles komende maanden uitgewerkt gaat worden.

groetjes, elenay