Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-11-2010 00:31:27
Geldzaken & Recht

Ingegaan op ovk nationale fotostudio benelux

Hoi,
ik heb dringend jullie hulp nodig en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
ik hier heeeeel toevallig opgekomen net,en wat ik las schokte me toch wel.

mijn verhaal is ongeveer hetzelfde als wat -lady aphrodite- aan het begin van haar verhaal schrijft.

toevallig heb ik ook een paar dagen geleden een berichtje via mijn hyves gehad:'
'hey
wat een leuke foto!vanwege je leuke uitstraling ben je vandaag geselecteerd!je kijrgt daarom een code: h34hyen meld je vandaag nog aan op: w w w . n a t i o n a l e f o t o s t u d i o. n l en maak kans op een gratis professionele fotoshoot!\

ik wist niet wat ik hiermee moest,en heb me voor de lol gewoon aangemeld.

nu werd ik vandaag om 20.55 uur gebeld met een nummer dat begint met 038..

ik kreeg een leuke spontane dame aan de telefoon (ik weet haar naam helaas niet meer,maar ze klonk wel jong) ,die mij dus vertelde dat ik ben geselecteerd en dat ik een shoot kan doen van inplaats 450 euro voor 125euro.dit hadden ze uitgezocht,vonden ze belachelijk duur,en bij hun was het dus niet meer dan 125euro incl. visagie,haarstyling,en 30 foto's op een cd-rom thuis gestuurd.

nou om een lang verhaal kort te maken,(mijn verhaal komt erg overeen met lady aphrodite) werd het inderdaad opgenomen op een voicerecorder,kan ik binnen 7 dagen de afspraak afzeggen/verzetten,en minimaal 48 uur van te voren,maar dan komt er 25euro in rekening en blablabla.de beloftes alles is hetzelfde als wat lady aphrodite allemaal schrijft.

nu vroeg ze mij dus om mijn geboortedatum.mijn adres(wat ik verdorie ook in ontwetendheid gegeven heb),en mijn sofinummer(wat ik god zij dank niet gegeven heb).

nu heeft 'mevrouw' dus een datum geprikt voor 29 november om 18.00 uur en ik mag mensen mee nemen.omdat dat fijner en vertrouwelijker is.

ook zij deze dame dat ik morgen een mail van hun krijg ofso.

mijn vraag aan jullie is nu: wat moet ik hier nu mee en heb ik mij zelf nu in de nesten gewerkt?
ik baaaal er verschrikkelijk van dat ik met mijn stomme hoofd mijn adres heb gegeven!

ik hoop zo dat jullie mij kunnen helpen.

ik kom ook absoluut niet uit de buurt van zwolle..ik woon in de buurt van denhaag..en wist hier dus ook helemaal niks van.ik kom er nu net echt per toeval achter omdat ik dacht ik ga even op de site de portfolio's bekijken.
pff wat een gedoe!

nogmaals hoop ik op wat hulp.

groetjesss