Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 06-11-2010 14:21:41
Geldzaken & Recht

Schadevergoeding claimen?

Ik zou als je een dergelijke claim wilt indienen eerst gaan verhuizen naar de vs. daar maak je enige kans op succes met een dergelijke claim.

hier zul je moeten aantonen dat er een causaal verband bestaat tussen allereerst het steentje en het afbreken van de kies en daarnaast ook nog eens moeten aantonen dat het steentje ook daadwerkelijk tussen de kappertjes zat. je vermoeden is daarvoor niet genoeg.

daarnaast kan een stuk van een kies ook afbreken door tanderosie. zelfs een plakje cake kan dan voor afbrokkeling zorgen.

mocht je wel de rekening bij de cappertjesinpakker willen neerleggen, dan zul je ook openheid van zaken moeten geven over je tandartsverzekering. die uitkering gaat uiteraard van een eventuele schadeclaim af.

zoals aangegeven: kans op succes is vrij klein omdat je nogal wat zaken moet aantonen.