Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nico2010
nico2010 - 06-11-2010 15:21:13
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik erachter of mijn levensverzekering aan mijn hypotheek is verpand ?

Dankjewel voor je reactie marcel .ik had al de verzekering gebeld en bij hun is niets bekend over een verpanding van de polis sinds mijn vriendin en ik het samenleefcontract hebben beeindigd heb ik de uitkering ten gunste van mijn dochter.
de hypotheek stond geheel op mijn naam want mijn ex vriendin wou wel mee op de hypotheek maar ze had een bkr melding dus dat ging niet door ,uiteindelijk heb ik alles op mijn naam gezet aan de ene kant een geluk maar ook een nadeel omdat ik alleen voor alle kosten opdraai .ben nu 55 en heb niet veel zin om tot 2026 200 p/m premie voor die levens verzekering te betalen .die tussenpersoon beweerde ook dat vanwege mijn leeftijd ik meer moest betalen omdat er meer risico van overlijden is op mijn leeftijd .heb de hypotheekakte wel 10 keer nagelezen maar er staat niets in over een verpanding van de verzekering en zo,n belangrijk gegeven zou er dan toch in moeten staan ? en je zou zeggen dat ik die hypotheek gever moet vragen of dat erin voorkomt maar wil dat liever niet doen ik betaal gewoon trouw mijn hypotheek .denk erover om de notaris die de akte heeft laten passeren te vragen ..overigens ik moet bijelkaar 840 permaand betalen €200 verzekering en hypotheek€ 640 met alle andere kosten word het teveel die 200 euro van die verzekering eraf en de uitkering van die verzekring zou perfect uit komen .mijn bedrijfje is na de crisis op sterven na dood en veel werk is er ook niet meer voor een 55 jarige ..