Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
courier - 08-11-2010 15:40:43
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik erachter of mijn levensverzekering aan mijn hypotheek is verpand ?

Nico,
ik wil daar graag nog aan het volgende aan toevoegen: ik denk dat er weinig lezers zijn op dit forum die met jou willen ruilen. daarom is het zaak om zo rationeel mogelijk te handelen die molensteen om je nek kwijt te raken en tevens iedereen recht in de ogen te kunnen blijven kijken: zo spoedig mogelijk je huis in de verkoop zetten. en dan niet bij de makelaar je persoonlijke sorus op tafel leggen (dan word je zeker geknipt en geschoren), maar wel een zakelijke gesprek en een redelijk scherpe prijs, het huis van binnen en van buiten zo goed mogelijk opfleuren, een bespreekbare, desnoods korte opleveringsperiode en: hou vooral het hoofd koel en vertel partijen niet meer dan je kwijt wil.
als dat achter de rug is kun je altijd nog energie steken in die kwestie wel- of niet afkopen van die polis en/of wegen te gaan bewandelen die louche tussenpersoon eens flink bij de strot te (laten) pakken; daar liggen best mogelijkheden (begin daar t.z.t. een nieuw topic over, ook bij trosradar) maar bedenk nu: "first things first".