Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-11-2010 01:51:25
Geldzaken & Recht

Economisch delict door overheid?

@elenay:

hierbij wil ik jou - in ijzige koude want door de storm is mijn flatverwarming uitgevallen - even een riem onder het hart steken!

in ieder geval hoop ik dat jij - wat d`66 betreft - op landelijk niveau via het plaatselijke raadslid van jouw gemeente - iets meer bereikt dan dat ik heb bereikt.

deze mevrouw mailde mij n.l. dat ze " het in haar dossier zou stoppen". ik heb het hier al eerder geplaatst, maar ja wie ben ik. in ieder geval wens ik jou van mijn kant veel succes toe!

ik blijf gokken op de antwoorden van ijzervreter kamp (vvd) op de (schriftelijke) vragen van hans spekman.

@lottesanne: jij schrijft dat de langdurigheidstoeslag pas kan worden aangevraagd na 60 maanden. volgens mijn bescheiden mening - maar nogmaals wie ben ik - kan dit per gemeente verschillen. zo weet ik van den haag dat dit na drie jaar bijstand al kan. ook mijn eigen gemeente met een pvda-wethouder (dus een p.g) heeft haar beleid veranderd. dit was eerst - inderdaad - ook 60 maanden, maar nu is de termijn verkort na 3 jaar met waarschijnlijk wel de voorwaarden die jij hebt genoemd.

tot slot: jammer dat er hier erg weinig mensen op reageren, maar ik begrijp het wel. al dat gedoe met die cijfertjes..........nou rekenen kan en moet ik ook wel. en ik weet nu welke partij ik de deur uit ga doen: n.l. groen links!