Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrislee - 12-11-2010 21:23:16
Vrije tijd & Tuin

C & z media kidsclub oplichters én dieven

Hallo,
op internet een heel scala aan meldingen over c en z. hier sluit ik mij geheel bij aan. om niet verhalen te blijven herhalen, ik heb hetzelfde meegemaakt met deze club bij de hhbeurs bij de rai in februari 2010. al met al zit ik nu in de incassoprocedure en heb inmiddels met klem gevraagd om een dagvaarding danwel een bevestiging dat dit klaar is in plaats van deze stalingspraktijken. voor geinteresseerden kan ik mijn communicatie doorzetten. hoor ik graag. bij de consumenten autoriteit heb ik ook een klacht ingediend (zie www.consuwijzer.nl) die bij genoeg klachten over één bedrijf een onderzoek laat instellen. dus massaal daar je klacht indienen alsjeblieft.

deze week heb ik eerder een bericht op het forumvan radar gezet (eerste keer trouwens dat ik van zo'n forum gebruik maakte) en heb inmiddels ook mijn klacht bij de redactie van radar en kassa neergelegd en mij geabonneerd op het magazine van kassa(deze wel met duidelijke eerlijke informatie). hiervoor werd ik teruggebeld en heb mijn verhaal telefonisch nog eens toegelicht. de dame van kassa adviseerde mij medegedupeerden op de roepen mij hun gegevens (waarop zij gecontacteerd willen worden email danwel telefoonnr) met evt. communicatie over en naar cenz media (credifixx) en dit als één pakket door te zenden naar kassa. hierbij doe ik daarvoor een oproep. collectief is effectiever (logisch) maar de dame van kassa gaf ook aan dat het dan eerder wordt behandeld omdat duidelijk te zien is dat er veel meer over hetzelfde bedrijf een klacht hebben. procedure is dat ze eerst contact opnemen met cenz, bij geen gehoor of medewerking aan een oplossing voor de gedupeerden krijgen ze de melding dat als ze dit niet doen, ze worden behandeld in het programma. graag wil ik jullie medewerking vragen. mensen die bereid zijn ookal zijn ze inmiddels ervan af maar wel hun verhaal willen doen maar ook vooral natuurlijk de mensen die nog in de mangel zitten bij deze oplichters....mail me alsjeblieft e.e.a. door zodat ik dit bij kassa kan neerleggen als één pakket.ik ben bereikbaar hiervoor op ackld78@hotmail.com

dank jullie wel.
ditzelfde bericht heb ik ook op het forum van radar staat in de hoop zoveel mogelijk mensen te bereiken. samen staan we sterk. tip, zet ook een melding op je hyves indien je die hebt. er is ook een speciale hyves tegen cenzmedia, als je gedupeerd bent zijn aanmeldingen daarop zeer welkom.
http://czkidscluboplichters.hyves.nl/

ik hoor het graag.
groeten christina