Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
courier - 15-11-2010 10:45:18
Geldzaken & Recht

Ns spaarhypotheek plus

Nee, zoals u de kwestie forumuleert kan dan niet zomaar. een spaarhypotheek is immers een heel ander product dan een beleggingshypotheek: bij een spaarhypotheek is de eindopbrengst gegarandeerd, bij een beleggingshypotheek is dat mede afhankelijk van het verloop van de koersen van de onderliggende waarden op de effectenbeurs.
uw hypotheek bestaat dus al een jaar of 25, is dus in de laatste fase van de looptijd; een goed idee is misschien de geldverstrekker om een schriftelijke bevestiging te vragen welk bedrag er aan het eind van de looptijd beschikbaar is om de lening af te lossen. leg die opgave naast de prognose van de jaarlijkse steiging van het spaarkapitaal die u 25 jaar geleden heeft gekregen bij het afsluiten van de hypotheek en trek vervolgens uw conclusies.
wellicht gaat het hier alleen maar om een optische naamswijziging van dit product en is er niks aan de hand.