Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-11-2010 10:52:03
Voeding & Gezondheid

Tandartspraktijken

Ik snap het niet helemaal. je gaat naar tandarts 1. die begint met een wortelkanaalbehandeling. hiervoor was vooraf geen tijd ingepland, dus doet hij datgene dat hoognodig is en kan binnen de tijd. ik vind het dan ook normaal dat er dan een vervolgafspraak gemaakt wordt.

vervolgens heb je klachten en ga je meteen naar een andere tandarts? en kort daarna nog naar een 3e tandarts? waarom niet terug naar de 1e?

ik weet helaas ook wat het is om een wortelkanaalbehandeling inclusief zenuwbehandeling te moeten/mogen ondergaan (en de desbetreffende kies scheen nog een heel lastige te zijn ook), maar kan uiteindelijk alleen maar lof uitspreken voor mijn tandarts(en). ook ik heb een periode van 5 jaar geen tandarts bezocht. niet alleen omdat ik er nooit graag heen ging, maar ook omdat er geen plaats was. uiteindelijk kon ik dus terecht bij tandartsen in opleiding. je krijgt dan weliswaar vergevorderde studenten aan je mond, maar alles onder begeleiding van docenten. voordelen: nieuwste technieken, goed opgeleide studenten en docenten, kennis up-to-date, lagere kosten en je merkt dat aan communicatie tegenwoordig aandacht wordt besteed. soms word ik wel eens moe van de uitleg, maar het is wel prettig om te weten wat ze doen en waarom. klein nadeel: behandelingen duren wel iets langer dan bij gewone tandarts. kan ik dus iedereen aanraden.