Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schouten88 - 18-11-2010 11:02:14
Voeding & Gezondheid

Tandartspraktijken

@marcel75,

zal het je even uitleggen!

ik voor het eerst naar de tandarts die doet een wortelkanaalbehandeling die deze tijdelijk vult vanwege tijdgebrek. vervolgens kan ik de volgende dag terug omdat het niet goed gevuld was en eten tussen was gekomen!
nog steeds naar dezelfde tandarts terug gegaan die foto's maakt en zegt dat er alleen 1 gaatje nog zit en die de volgende keer gevuld wordt samen met de wortel kanaal behandeling afmaakt. de 4de keer zelfde tandarts zou alles nu goed zijn en over een half jaar zou ik weer op controle moeten.en dan laat ik alle rare dingen en gezegden van deze tandarts weg.

na 2 weken heb ik nog steeds pijn en besluit ik ga eens naar een andere tandarts om te kijken wat die ervan vind en of dit normaal is. en wat blijkt
er zitten nog 8 gaatjes in me gebit de wortel is nog steeds ontstoken en de vulling zit niet goed. en bovendien heeft u ook nog 2 verstandskiezen die er uit moeten!

lijkt me niet heel moeilijk om te begrijpen dat tandarts 1 ver in gebreke is gebleven en zijn werk heel slecht gedaan heeft! en vervolgens is de praktijk niet eens bereid om het er over te hebben. duidelijk?