Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-11-2010 11:13:35
Voeding & Gezondheid

Tandartspraktijken

Citaat "in eerste instantie leek alles goed en professioneel na het maken van foto's en nakijken van mijn gebit vertelde de tandarts dat ik 1 ontstoken wortel had waar een wortel kanaal behandeling voor zou volgen die is per direct uitgevoerd maar moest tijdelijk opgevuld worden want het zou een lastige plek zijn en wegens tijdgebrek kwam er een tijdelijke vulling in!
vrijwel gelijk de volgende dag had ik onwijs veel pijn en ben ik terug gegaan heeft een andere arts het schoongemaakt en weer opnieuw tijdelijk gevuld."

ik tel dan in totaal toch 3 tandartsen, maar ik zal mijn bril eens gaan poetsen. overigens vind ik de reactie wel erg agressief overkomen. stelde uit belangstelling en vanwege onduidelijkheid aan mijn kant vragen en dan krijg ik zo'n reactie.

dat er spontaan gaatjes ontstaat heb ik in het verleden ook al eens meegemaakt. vooral als de wintersport of de zomervakantie voor de deur staan. dan moesten er ineens foto's gemaakt worden en werden er ineens gaatjes gevonden. ging ik net na de zomervakantie voor een controle, dan was er niets aan de hand.