Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 18-11-2010 11:22:11
Voeding & Gezondheid

Tandartspraktijken

Schouten,

nu begrijp ik. tja, een tandarts werkt nu eenmaal, net als een huisarts, de kapper, etc veel volgens afspraak. hoe vervelend pijn aan het gebit ook is, het kan zijn dat een tandarts niet beschikbaar is. volle agenda, cursus, agenda collega overnemen etc. dat is voor jou als patiënt ontzettend vervelend, maar dat komt nu eenmaal bij meerdere beroepen voor. in dat geval kom je dan bij een andere arts uit die toevallig wel een gaatje in zijn agenda heeft.

ik heb mijn bedenkingen bij mijn "spontane" gaatjes die zo kort voor een vakantie ontdekt werden en na een vakantieperiode er nooit waren altijd al gehad. wel toevallig dat ik in december wel gaatjes had, maar in oktober nooit.