Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 23-11-2010 10:19:43
Geldzaken & Recht

Omzetten van hypotheek

..........terwijl deze zeg dat het over(om)zetten niet kan! .....
met andere worden zeg de adviseur dat men dat niet kan overzetten of omzetten op een andere hypotheek.
het huis is toen gekocht met een zeer beperkt isolierung. nu zijn overaal kunstoframen met dubbele beglazing en overaal rolluiken tot op de zolder toe! er zijn nieuwe verwarmingelementen geplaatst en op elke thermostaten.

ik ben absoluut geen expert in de materie hypotheek etc, maar aangezien ons neef nog minder verstand van heeft en gewend is dat ik tot nu toe altijd alles keurig regel voor hem, en altijd met winst, wil ik dan ook deze keer niet uit de boot vallen!
zijn fonds is gekoppeld aan een levensverzekering. maar de vraag is of dat wel nodig is aangezien hij niemand heeft als familie dan ons en hier en der neven en nichtjes met wie er geen contacten heeft. buiten deze feit, wil hij zeker niet dat andere mensen, op ons na, iets zouden kunnen erven van hem. voor ons is dat niet relevant, gezien zijn jonge leeftijd, onsere leeftijd en het feit dat wij absoluut niet willen erven van hem! wat wij doen is uit liefde en meer niet.